Hem
Nyheter
Caroline Hotti

Skrivet av Victoria Norling

Caroline Hotti är Compileit´s senaste tillskott inom design

2023-09-06

Compileits senaste tillskott inom design; Caroline Hotti

Vad gjorde du innan du kom till Compileit? - Jag har gjort lite allt möjligt inom design och kommunikation innan jag hittade rätt i UX- och UI-designen. Nu senast kommer jag från en byrå som heter Great Nash, där jag arbetade med design för marknadsföring och webbutveckling, samt varumärkesbyggande design. - Men jag har en bakgrund inom journalistik, och har tidigare arbetat med digital content design och som designer på en internationell hållbarhetskommunikationsbyrå. Samtliga är erfarenheter som jag vågar påstå har gjort mig till en starkare och mer dynamisk UX- och UI-designer.

Vad är din roll på Compileit? - Min roll som digital designer på Compileit lägger fokus på UX- och UI-design. Rollen kombinerar de tre områden som jag som designer går igång på mest: Människan och hennes beteende, samt färg och form i kombination med problemlösning. Jag arbetar alltså med design av hemsidor och appar, men även varumärkesbyggande design. Det är så himla roligt!

Varför valde du Compileit? - Jag valde Compileit för att det kändes rätt, lite som att komma hem. Jag gillar kulturen och visionen för företaget. Det kryllar av kompetenta och snälla kollegor inom olika discipliner, som jag kan lära av och utvecklas tillsammans med. Hur skulle jag kunna tacka nej till det?

Vad gör du när du inte är på Compileit? - När jag inte arbetar så hänger jag gärna ute i naturen eller hemma i köket. Jag tycker om att vara i skogen och vid havet; plocka svamp, grilla korv, tälta och bada. Eller så bjuder jag över vänner och familj på middag eller brunch, spelar gärna sällskapsspel eller läser en spännande bok. Det blir en och annan middag ute på stan eller myskväll i tv-soffan också.