Hem
Nyheter
Jens Lindberg

Skrivet av Victoria Norling

Jens Lindberg är Compileit's nya tillskott inom utvecklingsteamet

2024-01-26

Vi säger hej till vår nya utvecklare Jens Lindberg!

Compileit har nyligen förvärvat Mindius, läs mer här. Jens övergång till vårt team är en naturlig följd av den här spännande utvecklingen. Vi är övertygade om att hans erfarenhet och expertis kommer att vara en fantastisk tillgång när vi fortsätter att driva innovation och skapa värde för våra kunder.

Vi är nyfikna på dig, berätta lite om din bakgrund? - Webbdesign A på gymnasiet 2006 väckte mitt intresse för utveckling, det ledde så småningom till jobb på Mindius där jag blev kvar tills Compileit kom in i bilden. Har under åren sysslat med all möjlig teknik - webbutveckling i frontend och backend, mobilappar, Docker-baserad hosting i Google Cloud Platform och automatiserade DevOps-lösningar.

Vad din roll är på Compileit (fd Mindius) och vad arbetar du med för projekt just nu? - Jag fortsätter som utvecklare i vårt uppdrag mot Jula där jag sitter i deras frontend-team och jobbar med React/Next.js.

Vad gör du när du inte är på Compileit? - Det blir mycket hemmahäng med min fru som jag delar intressen med, bl.a. brädspel, gaming och film.

Varmt välkommen till teamet, Jens!