Hem
Nyheter
Jocke - site

Joakim Trolle är Compileit's nya tillskott inom SEO

2023-03-22

Compileits senaste tillskott inom SEO; Joakim Trolle

Vad gjorde du innan, och vad är din roll på Compileit? - Jag kom senast från Valtech där jag arbetade med affärsutveckling och SEO, något jag kommer göra även här.

Vad fick dig att välja Compileit? - Jag tyckte det fanns en entreprenörsanda som tilltalade mig. För mig är det viktigt att miljön är kreativ och jag upplever att Compileit drivs av innovation.

Vad, inom SEO tror du vi kommer se mer och mindre av under 2023? - Den som lever får se 🙂. SEO har alltid varit snabbt och långsamt samtidigt. Google kan göra snabba och tvära kast med sina algoritmförändringar och under en kort tid tror man att hela världsordningen har satts ur spel. Men det slutar oftast med att de flesta arbetar på ungefär som vanligt. Under en väldigt lång tid har SEO haft en långsam förändring som snarare varit en förskjutning. - Det roliga med Chat GPT och allt omkring är att spelregler förändras. Det var länge sedan arbetssätten i sig omprövades i sådan stor utsträckning vilket är något nytt. Och på längre sikt handlar det om en beteendeförändring som till och med Google själva känner sig hotade av. Det får nog vara en väldigt spektakulär nyhet om det ska tränga igenom AI-bruset just nu.

Vad gör du när du inte är på Compileit? - Jag har en fantastisk familj och en liten dotter som heter Nico, hon är bäst. Sen spelar jag gitarr i okända rockband.