Hem
Nyheter
Victoria

Skrivet av Therese Walter

Victoria Norling är Compileit's nya tillskott inom rekrytering och HR

2023-02-12

Compileits senaste tillskott inom rekrytering & HR; Victoria Norling

Vad gjorde du innan, och vad är din roll på Compileit? - Innan jag började på Compileit arbetade jag på ett rekrytering- & bemanningsföretag samtidigt som jag studerade i Uppsala inom Personal- & arbetslivsfrågor, men precis innan jag påbörjade min tjänst här på Compileit var jag faktiskt på en utbytestermin i Sydkorea vilket var så lärorikt! - Här på Compileit ansvarar jag främst över all rekrytering för att se till att vi blir fler härliga kollegor. Vidare sitter jag med våra HR-processer och ser till att vi hittar på gemensamma saker som till exempel AW:s!

Vad fick dig att välja Compileit? - Först och främst lockades jag av Compileits historia och att det är ett så modernt och innovativt bolag. Det kändes som en arbetsplats där jag skulle få chansen att utvecklas enormt samtidigt som man omringas av kompetenta och drivna människor!  - Dessutom kändes det så spännande att få vara del av en tillväxtresa!

Vad gör du när du inte är på Compileit? - När jag inte är på kontoret umgås jag helst med mina vänner och familj! Att äta på restaurang tillsammans med mina vänner är definitivt en favoritsyssla, annars är jag väldigt svag för svenska kriminalserier!