To main content

Bokadirekt Business

Vår uppgift var att skapa en app för både iOS och Android där företagskunder kan logga in, se och administrera bokningar.

Om Bokadirekt

Bokadirekt är Sveriges mest använda app och marknadsplats för bokningar av skönhet- och hälsobehandlingar. Med hjälp av Bokadirekt kan man boka behandlingar hos fler än 20 000 specialister över hela landet, Till exempel frisörer, massörer, fotterapeuter, skönhetssalonger, kiropraktorer och mycket mer. På Bokadirekt.se kan du som konsument söka, boka och betala för behandlingar och tjänster med bara några klick. Varje månad besöker fyra miljoner konsumenter bokadirekt.se och över 1,8 miljoner bokningar görs via hemsidan och appen. Bokadirekt har drygt 60 anställda med kontor i Stockholm, Uppsala, Kalmar och Luleå.

Challenge

Bokadirekt ville ha en app för både iOS och Android där deras kunder, till exempel en skönhetssalong, kan logga in för att se och hantera sina bokningar.

Result

Med Bokadirekt Business-appen kan skönhets- och hälsosalonger använda sin Android eller iPhone för att logga in, se och hantera sina bokningar. Detta gör det enkelt för salongerna att hantera sitt schema medan de arbetar i salongen där en dator inte alltid är tillgänglig.