Hem

Vad&Hur

Vad vi gör

Vi är utvecklare, designers, analytiker och SEO:are som gillar att skapa mer och krångla mindre. 

Vi skapar digitala tjänster som betyder något och som på något sätt förbättrar slutanvändarnas vardag.

När vi frågade våra kunder svarande 100% att vi har helt rätt kompetens för att skapa innovativa och kundorienterade digitala lösningar. Lika många svarade att de tycker att kommunikationen med Compileit är rak och enkel.

Det är vi stolta över!

Tjänster

Hur vi gör det

Vi är utmärkta på det vi gör som individer, men är ännu bättre som ett lag. Vi tror att starka team som känner varandra och varandras sätt att arbeta på ger de bästa och mest kostnadseffektiva resultaten för våra kunder. Vi omfamnar allas unika styrkor och erfarenheter och strävar efter mångfald och inkludering.

 1. Lyssna

  Vi gillar att lyssna mer än vi pratar för att verkligen lära känna våra kunder och deras behov. Vi vrider och vänder på varje sten under workshops, tekniska analyser, UX-analyser, varumärkes- och affärsanalyser.

 2. Målsättning

  Att ha en tydlig gemensam målbild är nödvändigt för att lyckas. “När kan vi fira?” är frågan vi alltid ställer till våra kunder

 3. Utveckling

  Hos oss går utveckling, UX-design, UI-design, SEO och analys hand i hand. Tillsammans med vår kund sätter vi rätt tempo för att nå målen vid önskad tidpunkt.

 4. Förbättring

  En digital tjänst kan alltid förbättras. Vi föreslår kontinuerligt proaktiva förbättringar genom ett datadrivet arbetssätt

Kontakta oss

Vill du starta ett projekt tillsammans med oss eller bara säga hej? Hör av dig via formuläret nedan.