Hem
Nyheter
Maxine

Skrivet av Therese Walter

Maxine Eddus är Compileit's nya UX-designer

2022-12-01

Compileits senaste tillskott inom UX och design; Maxine Eddus och kontorshunden Bonnie 🐩 Vad gjorde du innan, och vad är din roll på Compileit? - Jag pluggade digital design på Brobygrafiska och efter examen jobbade jag på en byrå innan jag kom hit till Compileit. Här sitter jag med den digitala designen för alla olika typer av projekt. Så roligt med bredden på projekten jag hunnit med sen jag började. Vad fick dig att välja Compileit? - Det kändes som en spännande och varm arbetsplats där det fanns extremt mycket driv och stora möjligheter till att få utvecklas. Och extra roligt att bli en del av ett företag som expanderar så snabbt.

Vad gör du när du inte är på Compileit? - Jag tillbringar mycket av min lediga tid tillsammans med min flickvän, familjen och vännerna. Och med Bonnie såklart. Stora fritidsintressen är vegansk matlagning och musik. Jag är väldigt svag för stämsång och rytmer och hittar alltid något att trumma på.

Vad är det bästa med Compileit enligt Bonnie 🐩? - Alla snälla kollegor som klappar och kliar och som hon får smaka lunchlåda av.