Hem
Nyheter
Meetup

Skrivet av Victoria Norling

Tech meetup tillsammans med sthlm.js.

2023-10-20

Vi på Compileit är glada över att ha samarbetat med sthlm.js för att arrangera ett minnesvärt evenemang som samlade entusiaster inom IT och utveckling. Denna kväll blev en möjlighet att fördjupa sig i de senaste tekniktrenderna, inspirerande föreläsningar och att bygga nätverk.

Nätverkande och kunskapsdelning

Kvällen inleddes med öppnandet av dörrarna klockan 17:30 i PE Accounting's fina lokaler. Mat och dryck välkomnade deltagarna och gav en avslappnad atmosfär som främjade nätverkande och samtal.

Inspirerande talare

Vi hade nöjet att välkomna två talare till scenen under kvällen. Isak Utegård tog oss med på en föreläsning inom “Hacking Happiness: A Developer's Guide to Enhanced Developer Experience”. Hans föreläsning kastade ljus över hur man kan skapa en mer givande och upplyftande arbetsmiljö för utvecklare.

Efter en kort paus hade vi förmånen att lyssna på Daniel Anbarestani, som höll en föreläsning med tema “AI Pair Programming: Practical Insights”. Daniel gav oss en inblick i hur artificiell intelligens kan förbättra programmeringsprocessen och dela användbara råd om bästa praxis

Tack till alla inblandade

Vi vill ta detta tillfälle att tacka alla våra deltagare, våra fantastiska talare, Isak Utegård och Daniel Anbarestani, samt PE Accounting för lån av deras lokaler.

Vi på Compileit ser fram emot framtida evenemang som fortsätter att främja samarbete och kunskapsdelning!